Om AMR Fitness

Jeg heter Annema Refsnes og har i 6 år jobbet som personlig trener. I mars 2015 startet jeg mitt eget private studio på Skøyen, og åpnet dermed dørene for en ny fase i livet mitt. Jeg ble AMR Fitness. I tillegg skriver jeg fast treningsspalte for livsstilsmagasinet STELLA, jeg har også skrevet ukeltig for hegnar.no, laget treningsvideoer for webtrening.no, gjort saker for Dagbladet både på nett og papirutgaver samt flere norske treningsmagasiner. I tillegg er jeg så heldig å være ambassadør for det norske merket Run&Relax. 

Jeg har spesialisert meg på korte, effektive økter på 30 - 40 min. Jeg vet at bare to slike økter i uken gir fantastiske resultater over tid. 

Men er du ute etter en quick-fix og få drømmekroppen på fem dager? Da har du kommet ti feil person.

Jeg er kanskje i overkant interessert i trening. Det er ikke bare en jobb for meg, men også hobby, terapi og lidenskap. Jeg mener det er livsviktig å ta vare på kroppen med trening og et godt kosthold, men hver person har sin kropp og sin fasong og jeg er den siste som skal fortelle deg hvordan du skal se ut. Jeg vet bare av erfarning med både kunder og med meg selv at å være en sterk versjon av seg selv er utrolig gøy. Så dersom du titter innom meg for motivasjon eller inspirasjon til å bli en sterkere og sprekere versjon av deg så er det en veldig god start.

Selv om du i første omgang er nysgjerrig på styrketrening i forhold til estetikk og kropp så vil du med tiden lære deg å sette pris på hva treningen ikke bare gjør med figuren men også med det mentale. Når du kommer dithen at du ikke bare liker pullups (jeg lover at det kan skje), men gjerne kaster på noen ektra kilo, du går fra frivektene til å dytte noen ekstra plater på stangen eller prøver deg på kule øvelser du trodde du aldri ville klare for ett år tilbake, det er da du vet du at du du har blitt bitt av treningsgleden. 

Jeg ønsker å lære deg nye ferdigheter, gjøre deg sterkere og dele mitt syn på trening som noe berikende og gøy! 

Ta kontakt for mer info!

Følg med på bloggen min for treningstips!