Blogglistenhits

Jeg er tilbake! Dagens trening er en kick-ass frivekt-complex. 

Eneste trening på nesten en uke. Dytte mor:-)  

Eneste trening på nesten en uke. Dytte mor:-)  

Jeg er på besøk hos mine foreldre på Jessheim om dagen. Mannen er i Nordsjøen og Andie er på ferie med faren sin så da passet det fint å være her for å hjelpe mamma. Hun var så uheldig å brekke foten og har hatt behov for litt dytte-hjelp. Bare det å trille henne opp til storsenteret og tilbake har gjort meg helt utslitt, dermed har det blitt lite trening på meg. Var litt redd for at jeg nå i siste ukene av svangerskapet skulle bli en sånn som bare måtte hvile hele tiden, men i dag kom energien tilbake! 

 

Sol og trening!

Sol og trening!

Da var det ekstra hyggelig at pappa overrasket meg med frivekter jeg kunne bruke til dagens økt :-) Fy søren så bortskjemt og heldig jeg er!  

 

Frivekt-Complex  

 

Slik gjør du: velg to frivekter mellom 4-10 kg. Velger du lav vekt øker du antall repetisjoner og motsatt dersom du tar høyere vekt. Jeg hadde to stk 6kg i dag og gjorde 15 repetisjoner per øvelse/side x 6 runder. 

Varm opp 5-10 min i forkant. Gjerne mobiliseringsøvelser.  

Alle øvelser 10-20 repetisjoner (alt etter hvor tunge vekter du bruker), ingen pause mellom øvelsene x 4-6 runder. 1-2 min pause mellom rundene.  

Avslutt med uttøyning.  

NB: dersom noe gjør vondt stopper du umiddelbart. Finn en alternativ øvelse som passer for deg eller gå videre til neste øvelse.  

  1. Thruster 
  2. Strak markløft
  3. Frivending
  4. Dobbel Tricep-Press
  5. Sumo Sotts-press
  6. Fremoverbøyd roing
  7. Sag-press
  8. Utfall bakover til ett-bens markløft
Sotts-press  - en fantastisk øvelse for kjerne, mobilitet og styrke. 

Sotts-press  - en fantastisk øvelse for kjerne, mobilitet og styrke. 

Ellers er jeg fortsatt i superfin form og Theogutt har lagt seg til rette med hodet ned. Står opp ca 3-4 ganger om natten for å tisse men sover tungt ellers. Føler meg utrolig heldig og gleder meg helt enormt til jeg snart skal få holde gutten min!!  

 

Svett og fornøyd.  

Svett og fornøyd.  

Håper dere nyter sommeren alle sammen!  

God trening! 

2 Comments