Blogglistenhits

Jeg føler meg som verdens heldigeste som får være hele sommeren her i Lillesand. Skuldrene senkes så fort jeg setter føttene på hytta og ser ut over den fantastiske utsikten vår. 

Alvin blir alltid med på tur!  

Alvin blir alltid med på tur!  

Kroppen var god og støl etter gårsdagens sirkeltrening (http://www.amrfitness.no/blog/2015/6/27/ferie-trening) - spesielt i armer og rumpe - så da passet det bra med en lang tur inn til Lillesand med Alvin. 

Smiiiil! 

Smiiiil! 

Det er ca 6 km fra hytta inn til byen og på veien er det flere steder vi pleier å stoppe på veien for at Alvin kan få kjølt seg ned i turkisblått og klart vann. Jeg pleier å løpe denne ruten men har kuttet løpingen helt nå i siste del av svangerskapet på grunn av kynnere. 

Bare å kaste seg uti

Bare å kaste seg uti

Det er som terapi å gå tur i så vakre omgivelser, og jeg fikk tenkt masse på alt det fantastiske som venter meg den nærmeste tiden. Jeg skal nemlig føde på ABC-klinikken denne gangen. Sist fødte jeg på føden på Ullevål og fikk både lystgass og epidural. Alt de ga meg tilbud om takket jeg gladelig ja til. På ABC har de ingen smertelindring men store, fine rom, badekar og en trepinne jeg kan bite på. Det siste punktet er løgn, men resten stemmer. Jeg gruer meg ikke, enda, men jeg er veldig spent. Kanskje aller mest spent er jeg på hvordan min kjære mann vil takle å være med på alt dette :-) 

Må alle dager bli som denne

Må alle dager bli som denne

Noen tanker svirret også litt rundt Aftenpostens sak om de farlige bloggerne som deler ut kunnskapsløse tips om trening og kosthold:

http://www.aftenposten.no/article/common-558414.snd

Heldigvis har jeg  utdannelse innen faget jeg skriver om, og holder meg jevnlig oppdatert med kursing og masse faglitteratur, men det betyr ikke at jeg ikke kommer til å snuble litt på veien. Mest sannsynlig vil jeg gå tilbake og redigere meg selv om noen år frem i tid, for endring skjer jo hele tiden. At flere blir motivert og inspirert til å leve aktive liv ved å lese blogger er i min bok bare positivt. Fordi: 

Denne likte jeg!  

Denne likte jeg!  

High-five fra Alvin for en aktiv livsstil

High-five fra Alvin for en aktiv livsstil

Dersom du skal innom Lillesand i sommer bør du ta turen til Kafé Strandhaven. Her kan du spise deilig lunsj og hjemmelagede kaker med utsikt til havnen. Superkoselig og et fast stoppested for oss. 

Strandhaven  

Strandhaven  

Grei utsikt til kaffen  

Grei utsikt til kaffen  

Mmmm

Mmmm

Ps: En av mine favoritt-dingser (jeg er nemlig litt gadget-freak) er klokken min fra Withings. Den teller skritt, måler puls og søvn, er verdens mest behagelige vekkerklokke og mye mye mer. Sammen med appen på iPhone holder jeg koll på daglig aktivitet. Veldig motiverende og gøy! Se mer på: http://www2.withings.com/us/en/products/activite-pop?

Amazing Day fra Withings

Amazing Day fra Withings

Ønsker alle en fortsatt herlig søndag! 

Klem fra Annema i paradis

Comment