Blogglistenhits

I helgen var Andrea og jeg i favoritt-byen vår London! Her er noen av stedene vi alltid besøker:

Det gjør jo ingen ting å våkne med solen når du skal ut på tur. Særlig når turen tar oss til London. Det er noe med denne byen som alltid får meg til å føle meg som hjemme. Særlig i området Marylebone der vi alltid bor på det sjarmerende lille hotellet Durrants http://www.durrantshotel.co.uk/. Her er gangene smale, det knirker i trappene og så ligger det bare et stenkast unna Selfridges. 

Durrants Hotell

Durrants Hotell

Første stopp etter vi har innlosjert oss på hotellet er alltid Lola´s Cupcakes http://www.lolas-kitchen.co.uk/index.php der vi sluker hver vår giga-cupcake på null komma niks. Andie velger Cookies&Creme og jeg går for Coconut. Det er søtt og vi blir nesten alltid kvalme, men det er jo så godt! Vi kjøper alltid med oss en six-pack hjem siste dagen og prøver alt vi kan å ikke la de bli most på flyturen hjem.  

Det mangler ikke på fantastiske steder å spise frokost her i byen, men vi ender ofte opp på butikken/cafeen La Fromagerie der det bugner av ferske bakevarer, frukt og grønt i sesong, et sinnsykt utvalg av ulike oster og det møreste kjøttet. Jeg blir alltid så inspirert av dette stedet derfor er det perfekt å starte dagen her  http://www.lafromagerie.co.uk/marylebonew1/

Flaks at Roots & Bulbs http://www.rootsandbulbs.com/ har åpnet rett rundt hjørnet for hotellet. Her fikk jeg min daglige dose Matcha Latte og ferskpresset grønnsaksjuice. Nam!

 

Jeg er har hverken lommebok eller interessen for de dyreste designer-butikkene og ender som oftest opp på Top Shop, Urban Outfitters, Selfridges, Harvey Nicols, Lululemon, Nike Town, Uniqlo og Gap. Det ble lite shopping på meg nå som magen er så stor, men jeg endte da opp med å bruke nok penger allikvel. Theo fikk deilige Swaddle-tepper fra http://uk.adenandanais.com/  (du vet, de som engelske prins George var svøpt i når han ble presentert for verden. Fint skal det være) sine første englevinger fra http://www.mariechantal.com/  og Andrea fikk fornyet sommergarderoben på The Gap. Jeg tok en titt på Maternity-avdelingen til Top Shop i håp om å finne noe kult der men det er merkelig så vanskelig det skal være. Bortsett fra mamma-jeans fra H&M har jeg kun brukt klær som ikke er mamma-vaianten. 

På Top Shop har de braid-bar der du kan velge mellom ulike fletter til £15 så det måtte selfølgelig Andrea få. Hun gikk for en Double-Trouble. I kjelleren har de en photo-booth med vindmaskin og vi satte oss rett inn og kjørte to runder med foto-shoot. Vi glemte nemlig å sette på vind-maskinen i første runde og tok oss god tid. Da vi kommer ut av maskinen ser vi en laaaang kø med jenter som vi så elegant har sneket oss foran. SÅ pinlig, men fine bilder fikk vi da :-)

Vi spiser alltid en lunsj på italienske Sale e Pepe som ligger like ved Harrods http://www.saleepepe.co.uk/. Her har de nydelig mat og sevitører som synger og alltid får deg til å føle deg BELLA, selv om de lurte på om jeg hadde spist litt i overkant mye pasta siden sist. Min favoritt her er asparges med masse smør og parmesan mens Andrea alltid går for melon og skinke. Hver gang vi er i byen må vi også ta en biff-middag på Le Relais de Venise http://www.relaisdevenise.com/marylebone/ som ligger i gåavstand til hotellet i Marylebone. Her serverer de kun entrecote med pommes frites og husets spesial-saus og det står alltid lang kø utenfor. Du kan nemlig ikke bestille bord så det lønner seg å komme før kl. 20 ellers må du beregne opp til en time å vente. Det er det absolutt verdt. 

Dette er kun et lite utvalg av steder vi liker å besøke. London er en stor by som har ufattelig mange fantastiske muligheter for store og små. Takk for nå London!  

Vi dro i soloppgang og kom hjem i solnedgang

Vi dro i soloppgang og kom hjem i solnedgang


Comment