Blogglistenhits

Jeg bestemte meg tidlig for å lære barna å være glad i all slags aktivitet. Trening er en del av vår livsstil som familie, og Andie sier aldri nei til en workout med meg. Ikke vær redd for å inkludere barna i styrketrening. Også med litt ekstra belastning som medisinball, kettlebells, frivekter og strikker når de er store nok til å mestre god teknikk.

I dag startet vi morgen med en rask sirkeltrening bestående av 1/ knebøy med medisinball-kast 10 kast, 20 knebøy og 10 sek hold i bunn på siste repetisjon på hver. 2/ Partner-utfall frem og tilbake 10 per side og 3/ Partner-planke med skulder-tap 10 per side og 10 sek hold til slutt. Dette gjentok i x3. Dette ble min oppvarming og trening for Andie. Kjempegøy!

image.jpg

Andie øver på pull-ups og klarer foreløpig 1-2 helt alene, men i sommer skal vi komme opp i 3!

image.jpg

Ta med kidsa neste gang du trener da vel!

Comment