Blogglistenhits

I dag kan du lese om min trening med Alvin på Nettavisen Side2. Men er det sånn at min trening består i stor grad av å løfte på bikkja?

Alvin er alltid med på trening

Alvin er alltid med på trening

Her er artikkelen: http://www.side2.no/trening/personlig-trener-annema-bruker-hunden-sin-alvin-som-vektmanual/3422789157.html 

Trening med Alvin er en morsom greie som jeg gjør av og til. Alvin er alltid super-happy både før, under og etter øvelsene vi gjør og vi holder aldri på lenge. Ofte kombineres det med pinne-kasting i sjøen og løping i skog og mark.  Slik Alvin-trening utgjør en veldig liten del av min egentlige trening. 98% av treningen min består av trening med egen kroppsvekt, kettlebells, vekter, strikker og ting jeg finner på min vei i når jeg er ute. Det er altså mest for gøy, men samtidig slitsomt og effektivt.

Vi leker oss mest

Vi leker oss mest

Når det gjelder mine pt-kunder så er det kun en av disse som trener med Alvin, og igjen utgjør dette en svært liten del av hennes egentlige program med meg. 

Super-Camilla og Dagens-Alvin :-)

Super-Camilla og Dagens-Alvin :-)

 

 

God trening med eller uten hund!

 

Comment