Blogglistenhits

En favoritt er salongen INCH på St. Hans Haugen ( http://inch.no ) der du får stress-release massasje før farge/hårklipp og rygg-massasje av stolen ved hårvasken. I dag var det Tim som tok seg av å kvitte seg med etterveksten min. En fantasisk Texan som har funnet kjærligheten i Oslo. Jeg er håpløs på å gå jevnlig til frisøren og venter til det ser fett ut uansett om det er nyvasket eller ikke. Jeg aner ikke hvordan hårfargen min virkelig ser ut og jeg klipper meg først når frisøren min påpeker at jeg likner på en Amish. 

Stress-release massasje takker jeg aldri nei til

Stress-release massasje takker jeg aldri nei til

Tim gir meg sommerhår

Tim gir meg sommerhår

Når jeg ut av dørene her så føler jeg meg skikkelig fin. Det burde vi alle få lov til å føle innimellom. Mannen min sier han synes jeg er finest når jeg er helt uten sminke og svett etter en treningsøkt, men i dag føler jeg meg fin så da har jeg bedt ham ta meg med på date.  Svett og sminkeløs kan jeg være igjen i morgen etter trening. 

Sol, shake og glam på håret for en dag

Sol, shake og glam på håret for en dag

Digg med en Fiber Active fra Joe & The Juice etter flere timer i stolen.

Digg med en Fiber Active fra Joe & The Juice etter flere timer i stolen.

Noen ganger får jeg ånden over meg og vil gjøre noe nytt. Klippe det kort eller bare kortere, farge det mørkt eller bare mørkere. Joda, jeg ba om Rachel-sveisen jeg også, uten at det kledde meg spesielt godt. Hadde gutte-kort en fæl periode og kompenserte med store øredobber i plast. Bortsett fra disse fadesene har jeg hatt langt hår siden jeg var liten og kunne sitte på håret som Rapunzel. Hårtrendene får komme å gå og det lange lyse håret mitt kan få bestå. Det er det som funker for meg. 

Rapunzel-jenta

Rapunzel-jenta

Flette-mette

Flette-mette

Gleder meg til date med mannen!

Gleder meg til date med mannen!

Håper du føler deg fin i dag du også! 

God helg :-)

Comment