Blogglistenhits
Annema Refnes

Jeg er en flittig bruker av Instagram. Litt avhengig ville kanskje mannen min sagt, men jeg unnskylder alltid med at det er jo 'bloggen' min og både den og følgere må ivaretas.

Nå har jeg plutselig en ordentlig blogg og det er veldig spennende, men også litt skummelt. Jeg elsker å se bilder og videoer som andre legger ut, både fra gamle venner og nye insta-venner. Jeg lar meg motivere og inspirere av så mange der ute og håper jeg kan nå ut på samme vis til noen av dere. Jeg blir aldri helt klok på hva som virkelig fenger, men vil gjerne ha innspill fra dere om det er noe dere savner, liker og/eller ønsker at jeg skriver om her.

Ellers kan jeg love at selv om jeg nå er gravid med termin i august så kommer jeg fremover til å dele treningstips, treningsvideoer, kostholdsråd og annet som interesserer meg.

Velkommen skal du være! 

2 Comments