Blogglistenhits

Februar 2015 var en spesiell måned for meg. Jeg åpnet dørene til mitt eget studio på Skøyen - AMR Fitness!

I fem år har jeg vært så heldig å jobbe på Studio Day Majorstua (www.studioday.no) og delt arbeidsplass med flinke kollegaer som har lært meg utrolig mye. Det tverrfaglige samarbeidet mellom trenere, massører, osteopat, ernæring og medisin gjorde Studio Day like mye til et lærested som en arbeidsplass for meg. Fremover vil jeg også være noe tiknyttet Studio Day men min hovedbase vil være AMR fitness (på Skøyen). Her har jeg samlet alt det utstyret jeg liker best å bruke og som jeg vet gir resultater.

Hos meg finner du ingen faste apparater men frivekter, olympiske vekter/stenger, slynger, kettlebells, catslides og liknende utstyr. Trening skal være hardt, gøy, utfordrende og effektivt. 

Dette får du hos AMR Fitness! 

Comment