Blogglistenhits

Start mandagen med å vekke kroppen til live med en tøff kroppsvekt-sirkel. Du kommer til å kjenne denne! 

Yes! 

Yes! 

Jeg testet økten i går og våknet opp i dag til en kropp som var skikkelig stiv og god-støl. Jeg er nemlig en av de som liker å gå som ei gammal røy dagen etter en hard treningsøkt, for da føler jeg at jeg ga alt. Svette må jeg også, så det renner ned i øynene og svir, da trener jeg da! Vet jo at det egentlig er unødvendig sånn etterhvert som kroppen igjen blir vant til ukentlige påkjenninger fra treningsrommet, men akkurat nå er det digg å føle seg litt nybegynner igjen.  

 

Utfall FTW! 

Utfall FTW! 

Jeg må komme med en liten tilståelse. Før denne posten skule jeg nemlig skrive et par saker om tiden etter fødselen og om trening etter fødselen. Disse innleggene har jeg skrevet på masse men aldri klart å fullføre. Lille Theo-gutt er nå 8 uker og sover omtrent ikke på dagtid. Han skal vugges, bæres, trilles og aktiviseres. Mamma skal ihvertfall ikke blogge, så da blir det kun til skriving noen minutter her og der. Ferdig skal det bli, det lover jeg.

Liker meg best på armen :-)  

Liker meg best på armen :-)  

 

Kroppsvekt 20/10 x 10

Slik gjør du: sett en timer på 10 runder av 5 øvelser med 20 sek arbeid og 10 sek pause. Dette går i ett uten at du tar pause etter gjennomført sirkel. Jeg bruker GymbossTimer appen på mobilen. Du trenger ikke noe utstyr men kan selvfølgelig legge på vekter, strikker ol om du ønsker en hardere styrkeøkt. Dette holdt i massevis for meg nå. 

  1. Utfall bakover -   ha gjerne armene bak hodet slik jeg viser eller armene i siden. Hold gjerne vekter i hendene eller ha på vektvest om du ønsker det tyngre. 
  2. Quad-press - denne ser litt snodig ut men tar godt på fremside lår og armene. Aktiviser kjernen, stå på tå og prøv å holde en rett rygg. 
  3. Sit-Throughs - for å gjøre dette tyngre kan du strekke benet mer. 
  4.  Ben-senk til løft - sørg for at korsryggen ligger i matten når du senker bena. Dersom det blir for tungt kan du holde ben bøyde eller ta ett og ett ben. Bruk nedre del av magen ved løftet. 
  5.  Liggende seteløft - jeg setter hælen i bakken og klemmer godt på setet på topp. Du kan også ha armene i bakken om det føles bedre. 

Nb!  

Stopp dersom noe gjør vondt! Hopp over denne øvelsen. 

God mandag og god trening!

Comment